Oproep voor kunstenaars uit Boskoop:
Schenk een kunstwerk zodat we van start kunnen met de mini-kunstuitleen!

Op 5 oktober j.l. had ik de eer om de eerste PJ’s Kunst- en Cultuurprijs 2018 te mogen ontvangen. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon of groep die de kunstzinnige en/of culturele beleving in Boskoop en omstreken weet te bevorderen.

Mijn initiatief is om een mini-kunstuitleen te starten in Boskoop. Het idee is om een vitrinekast in het centrum van Boskoop te plaatsen waarin kleine kunstwerkjes gelegd kunnen worden. Bezoekers van de kast mogen een kunstwerkje uitnemen, op voorwaarde dat zij er ook weer een kunstwerkje inleggen. Het meegenomen kunstwerkje moet gefotografeerd worden op de plek waar het komt te staan. De foto wordt op Instagram gezet met de hashtag #uitboskoop en de kunstenaar kan volgen waar zijn werk blijft. Voordat deze mini-kunstuitleen van start kan gaan, moet de vitrinekast eerst gevuld worden met kunstwerkjes.

Mijn vraag is dan ook: wil je een kunstwerk schenken aan de mini-kunstuitleen?

Uitgangspunten voor deelname zijn:
Het kunstwerk moet klein van formaat zijn (maximaal 10 x 10 cm).
Het kunstwerk moet zelf gemaakt zijn en van originele en professionele kwaliteit.
Het is toegestaan om meerdere kunstwerken ter beschikking te stellen.
Het is toegestaan om je naam en/of website op het kunstwerk te vermelden.
Houd er rekening mee dat het kunstwerk gaat reizen en niet terugkomt in eigen bezit.
Maak een foto van het kunstwerk in je atelier of huis en plaats dat op Instagram onder vermelding van #uitboskoop en waarom je dit initiatief steunt.*
Inleveren vòòr 31 december 2018 bij Diana Kölker (Laag Boskoop 112, 2771 HA Boskoop).

Ik kijk er naar uit om dit project met elkaar te starten en hoop op voldoende inzendingen zodat we het idee begin 2019 kunnen gaan uitvoeren. Voor meer informatie of vragen, kun je me altijd even bellen of mailen. Alvast bedankt!

 

*  Dit is niet verplicht maar wel leuk als je je kunstwerk wilt volgen. Wanneer je zelf geen foto maakt, plaats ik (met jouw goedkeuring) een foto op Instagram onder vermelding van je naam en/of website.