Doe mee met het mini-kunstproject #liefsuitboskoop!

De vitrinekast van de mini-kunstuitleen #uitboskoop is door de coronacrisis momenteel niet toegankelijk. Juist nu we behoefte hebben aan kunst. Creativiteit kan namelijk inspireren, motiveren of een hart onder de riem steken. Doe daarom mee met het mini-kunstproject #liefsuitboskoop. Verwerk jouw boodschap, tip of groet in een kunstwerk en deel dat op Instagram. Zo blijven we met elkaar in dialoog en houden we contact.

Spelregels
• Maak een foto, gedicht, tekening of collage op het formaat 20 x 20 cm.
• Deel jouw kunstwerk op Instagram.
• Vermeld @dialoog_communicatie in je bericht en gebruik de hashtag #liefsuitboskoop.
• Je vindt het goed dat je kunstwerk wordt gedeeld en uitgeprint.

Het eindresultaat kan iedereen uitprinten en als inspiratie boven bed / bureau / luie stoel hangen. Dan heeft iedereen toch een beetje kunst in huis. En maken we er met elkaar wat moois van.

Niet uit Boskoop?
Kom je niet uit Boskoop? Dan kun je natuurlijk ook meedoen! Vermeld altijd @dialoog_communicatie en #liefsuitboskoop in je bericht. Vul je bericht aan met de hashtag van je woonplaats, dus: #liefsuitrotterdam, #liefsuitamsterdam of #liefsuitlutjebroek.

Niet op Instagram?
Zit je niet op Instagram maar wil je wel graag meedoen? Dat kan ook. Mail dan je afbeelding naar ontwerp@dialoog.info en vermeld je naam en uitleg bij je kunstwerk. Dan plaats ik de afbeelding voor je op Instagram.