Doe mee met de mini-kunstuitleen #uitboskoop!

De vitrinekast van de mini-kunstuitleen staat bij BuitenRuimte op het Rijneveld. Iedereen mag hier een kunstwerk uithalen op voorwaarde dat je ook een kunstwerk teruglegt. Vraag een van de medewerkers van BuitenRuimte naar de spelregels en om welke vitrinekast het gaat.

locatie: BuitenRuimte
adres: Rijneveld 153 in Boskoop
open: do/vr/za/zo van 10.00 – 17.00 uur

Spelregels
*
Maak een klein kunstwerk (maximaal 10 x 10 cm).
Maak een foto van je kunstwerk voordat je het gaat ruilen. Plaats de foto op Instagram en vertel iets over het kunstwerk, vermeld je naam, website en de toevoeging #uitboskoop.
Ga je kunstwerk omruilen voor het werk van iemand anders bij BuitenRuimte.
Maak weer een foto van het meegenomen kunstwerk op de nieuwe plek bij je thuis/werk. Plaats ook deze op Instagram met vermelding waar het kunstwerk zich bevindt (#plaatsnaam) en de toevoeging #uitboskoop
Ga zo vaak ruilen als je maar wilt, maar maak wel steeds een nieuwe foto. Plaats deze op Instagram met vermelding waar het kunstwerk zich dan bevindt (#plaatsnaam) en de toevoeging #uitboskoop. Zo kan iedereen de ‘reis’ die alle kunstwerken maken volgen.

* Een vereiste voor plaatsing in de kast is dat het werk zelfgemaakt en origineel moet zijn. Dat wil zeggen dat het jouw idee is en dat je het zelf hebt gecreëerd. Dus niet een 1 op 1 kopie of foto van een bestaand kunstwerk of nagemaakt van een patroon. Schilderen aan de hand van een bestaande foto of geïnspireerd op een bestaande kunstenaar kan wel. Leef jezelf uit!


De mini-kunstuitleen #uitboskoop is een project van Diana Kölker naar aanleiding van de PJ’s Kunst- en Cultuurprijs 2018.