Voor Dialoog begint ontwerpen bij het verbeelden van jouw vraag. Door met elkaar ideeën te genereren, schetsen, creëren en aanscherpen, maken we wat ingewikkeld is helder. Het resultaat: een ijzersterk concept.

Creativiteit is altijd de rode draad in de aanpak van Dialoog. Schetsen, experimenteren, keuzes maken, leren en verbeteren. De uitdaging is om grenzen op te zoeken en uitersten te combineren. Online media verbinden met de echte wereld, jongeren aan volwassenen, theorie aan praktijk, natuur aan techniek, kunst aan social media… Op deze manier ontstaat synergie en vernieuwing.

De opbrengst van deze creatieve brainstorms vertaalt Dialoog naar een pakkende oplossing. Een identiteit die in een oogopslag laat zien waar jouw organisatie voor staat. Een campagne of event die jouw doelgroep raakt. Of een maatschappelijk project dat burgers motiveert en activeert.

“Ik neem de tijd om te onderzoeken, schetsen, experimenteren, kijken. Alleen zo ontstaan de meest originele ontwerpen en projecten.”

Diana Kölker
ontwerp en uitvoering huisstijl Hoveniersbedrijf Aardewerk