Dialoog vertaalt visuele concepten in overtuigend design. Jouw verhaal zó krachtig dat het opvalt en blijft hangen. Doorgevoerd in een mix van effectieve communicatiemiddelen. Van huisstijl en promotiemateriaal tot content voor jouw website en social media.

Een schetsboek en wat stiften. Voor Dialoog begint visuele communicatie bij het verbeelden van jouw vraag. Door te tekenen, schrappen en verbeteren, maken we wat ingewikkeld is helder. Het resultaat is een ijzersterk visueel concept. 

De opbrengst van deze creatieve brainstorms vertaalt Dialoog naar een pakkend beeld. Een logo die in een oogopslag laat zien waar jouw organisatie voor staat. Een infographic die een dik rapport tot de kern samenvat. Of een campagnebeeld die jouw doelgroep raakt.

Tekenen met je team
Tekenen helpt bij het oplossen van problemen, in kaart brengen van doelen en maken van keuzes. Niet zo gek eigenlijk, want wie tekent gebruikt zijn rechter hersenhelft: het domein van creativiteit, intuïtie en verbeeldingskracht. Tekenen in teamverband geeft bovendien energie. Dialoog verzorgt de opzet en invulling van creatieve brainstorms. Neem contact op voor meer informatie of om jouw wensen en doelen te bespreken.

“Ik neem de tijd om te onderzoeken, tekenen, experimenteren, schilderen, kijken. Alleen zo ontstaan de meest bijzondere en originele ontwerpen.”

Diana Kölker
ontwerp en uitvoering huisstijl Hoveniersbedrijf Aardewerk