Dialoog

Boot & Dart boomkwekerijen bv

Boot & Dart boomkwekerijen bv is in 2016 ontstaan uit de krachtenbundeling van Boot & Co boomkwekerijen bv en Darthuizer bv. Twee bedrijven met een jarenlange historie in de boomkwekerijsector. Dialoog kreeg de opdracht om het nieuwe logo te ontwerpen met daarin kenmerken van beide bestaande logo’s.

Boot & Dart is een innovatieve boomkwekerij met projecten door heel Europa. Kwaliteit gaat samen met een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. De eigen R&D afdeling ontwikkelt met regelmaat nieuwe en sterke gewassen die toepasbaar zijn in het openbaar groen.

De huisstijl is breed uitgevoerd in allerlei uitingen, zoals een correspondentiereeks, bedrijfsbrochure, leaflets, belettering van pand en wagenpark en diverse handboeken zoals het Groene Handboek.

opdrachtgever: Boot & Dart | Jan de Vries
website: www.bootendart.nl

Visitekaartjes, envelop en briefpapier Boot & Dart boomkwekerijen bv
Varianten van het logo
Ontwerp van iconen voor de productgroepen; eerst met de hand tekenen, dan digitaliseren en vervolgens bewerken in de computer
Vormgeving van de belettering van het wagenpark. Door de huisstijl ver door te voeren, versterk je de herkenbaarheid van het bedrijf.