Dialoog

Workshop Ontwerp je eigen logo

Ben je zzp’er of heb je net je eigen eenmanszaak gestart? Dan is deze workshop echt iets voor jou. In een kleine groep gaan we aan de slag; brainstormen, schetsen, bijschaven en uitwerken. Aan het eind van de dag heb je je eigen logo geschetst. Dialoog zet deze schets om in een digitaal vector logo die je kunt inzetten voor jouw promotie op social media en drukwerk.

Datum

Op aanvraag.

Kosten

De kosten voor de workshop Ontwerp je eigen logo bedragen € 295,– ex btw.

Wat krijg je hiervoor?

1. Twee weken voor de workshop ontvang je informatie ter voorbereiding.
2. Workshop van 10.00 – 16.00 uur met als eindresultaat jouw definitieve handgetekende schets. De workshop is inclusief koffie, thee en vegetarische lunch.
3. Binnen twee weken ontvang je een digitale proef van jouw uitgewerkte logo. Op deze proef kun je kosteloos één wijziging doorvoeren.
4. Bij akkoord ontvang je het vector logo digitaal in kleur. Deze wordt in drie verschillende formats geleverd [voor drukwerk, print en social media].

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop doe je door een mail te sturen naar: ontwerp@dialoog.info. Heb je nog vragen? Bel me op 06 – 28 39 16 76.

Tijdens de workshop ga je creatief aan de slag met jouw logo. Wanneer de schets definitief is, wordt het logo digitaal omgezet in een vector bestand (Adobe Illustrator) en bewaard als PDF en JPG. Je kunt het logo dan gebruiken voor drukwerk, je eigen correspondentie en social media kanalen.