Mijn naam is Diana Kölker en ik ben het gezicht achter Dialoog. Ik vind het belangrijk om onze maatschappij leefbaar te houden. Met plezier zet ik me dan ook in voor initiatieven om de wereld een klein stukje mooier, groener of vriendelijker te maken. Zo ben ik betrokken met de natuur, kunst en cultuur. Creativiteit, bewustwording, participatie en verbinding staan daarbij altijd centraal.

Regelmatig ben ik te vinden in mijn atelier waar ik teken en schilder. Natuurlijke vormen en patronen zijn een grote inspiratiebron. Met handmatige teken- en druktechnieken maak ik pictografische afbeeldingen. Moderne instrumenten gebruik ik om deze afbeeldingen te digitaliseren en verder te bewerken. De beelden die hieruit ontstaan geven inspiratie voor nieuwe en bestaande opdrachten.

Soms ben ik even offline. Een creatief proces kost tijd en vereist een opgeruimd hoofd. Dan ben ik aan het lezen, tuinieren, wandelen met mijn hond Puck of dwalen in een museum. Om vervolgens vol inspiratie en frisse energie weer aan de slag te gaan.

“Ik zet me graag in voor lokale initiatieven om de wereld een klein stukje mooier, groener of vriendelijker te maken.”

Diana Kölker
sponsor Daniël Knegt op weg naar Paralympische Spelen Tokyo 2020