Ssssst, hier wordt hard gewerkt

Met veel enthousiasme ben ik ruim vierentwintig jaar actief als grafisch ontwerper. Een beroep dat door nieuwe ontwikkelingen steeds in beweging is. Om mee te groeien, met de soms complexe thema’s binnen organisaties, volg ik momenteel een opleiding Communicatie. Zo kan ik in een vroeg stadium advies geven over zowel interne als externe communicatie. Bovendien kan ik mijn expertise als grafisch ontwerper dan nog doeltreffender inzetten. Omdat ik mij 100% wil ­­focussen – om mijn doel vlot te bereiken – ben ik soms even ‘offline’. De snelste manier om mij dan te benaderen is per mail. Deze lees ik een paar keer per dag waardoor een antwoord van mij nooit lang op zich laat wachten. Opdrachten lopen dan ook in hetzelfde tempo door zoals je van mij gewend bent.