Dialoog neemt de tijd voor jouw communicatievraag en adviseert over de juiste aanpak voor jouw organisatie. Dialoog betrekt de groep mensen met wie jij communiceert in het creatieve proces. Zij beschikken over een schat aan meningen en goede ideeën. Met jouw doelen in het achterhoofd brengt Dialoog hun stem in beeld. 

Advies
Een strategie is de koers die je volgt om doelen te bereiken. Welk effect wil je bereiken en bij wie? Wat wil je jouw doelgroep vertellen of leren? Welke media zet je daarvoor in en wanneer? Een sterke strategie is maatwerk en maken we met elkaar.

Ontwerp
Onderzoeken, schetsen, experimenteren, keuzes maken en verbeteren. De opbrengst van dit creatieve proces vertaalt Dialoog naar een pakkend ontwerp. Een identiteit die in een oogopslag laat zien waar jouw organisatie voor staat. Een campagne die jouw doelgroep raakt. Of een mediawijsheid activiteit die jongeren en ouderen activeert en verbindt. 

Uitvoering
Met een flinke dosis vakkennis en jarenlange ervaring, begeleidt Dialoog projecten tot in de puntjes. Drukwerkbemiddeling, coaching van medewerkers en aansturing van professionals. Dialoog geeft richting en houdt overzicht.

Evaluatie
Wat hebben we met elkaar bereikt? Wat ging goed en wat kan beter? Wat zijn de vervolgstappen?

“Wil je bewustwording creëren? Betrek je doelgroep dan bij het proces. Dit motiveert en leidt tot een positieve gedragsverandering. Bovendien bezit je doelgroep waardevolle informatie. Maak hier gebruik van om tot een inclusief ontwerp te komen.”